Newsletter
 Naposledy navštívené
Zatiaľ ste nenavštívili žiaden článok / produkt.

Ochrana osobných údajov

Spracovanie osobných údajov
  • k spracúvaniu Vašich osobných údajov pristupujeme len zákonným spôsobom, profesionálne, citlivo a sme viazaní mlčanlivosťou
  • získavame od Vás iba tie údaje, ktoré sú potrebné na splnenie účelu, vybavenie a odoslanie objednaného tovaru, a zasielanie newslettrov v prípade, že ste o ne zakliknutím kolonky prejavili záujem

 
I.
Kto spracováva vaše osobné údaje
Prevádzkovateľ eshopu www.fashionll.sk: Lenka Ftorková, Javorová 12, 010 07 Žilina, IČO: 50268767, DIČ: 1084734398

Vaše osobné údaje získavame prostrednístvom internetovej stránky www.fashionll.sk. Pristupujeme k ním len zákonným spôsobom (podľa Zákona č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov), profesionálne, citlivo a sme viazaní mlčanlivosťou.
Získavame len osobné údaje potrebné pre uzatvorenie zmluvy o kúpe, poprípade na zaslanie novinkového Newslettru.
II.
Aké osobné údaje spracovávame

Spracovávame osobné údaje, ktoré ste nám sami dobrovoľne poskytli na vytvorenie Kúpnej zmluvy a to najmä:
  • krstné meno, priezvisko, fakturačná adresa a adresa kam objednávku dodáme
  • taktiež aj vaše kontaktné údaje ako telefónne číslo a email
  • a samozrejme v prípade podnikateľa aj jeho obchodné meno, IČO, DIČ / DIČ DPH
III.
Kedy pracujeme s Vašimi osobnými údajme

S Vašimi osobnými údajmi sme v kontakte:
  • pri potvrdení objednávky
  • pri vystavovaní faktúry / daňového dokladu
  • v prípade, že vás potrebujeme kontaktovať ohľadom stavu objednávky
  • pri dorušení zásielky prepravnou spoločnosťou
  • pri vybavovaní reklamácie
  • pri registrácii v našom internetovom obchode
  • pri zasielaní novinkového Newslettru, ak ste oň prejavili záujem (vtedy pracujeme len s vašim emailom a krstným menom)
IV.
Prečo zhromažďujeme a spracovávame vaše osobné údaje

Vaše osobné údaje spracovávame z týchto dôvodov:
  • Nákup tovarov: predovšetkým spracovávame vaše osobné údaje pre účel, na ktorý ste ich poskytli, teda riadne vybavenie a doručenie vašej objednávky. Ak sa vyskytne akýkoľvek problém s doručením zásielky, vďaka vašim osobným údajom vás môžme kontaktovať a o probléme informovať. V prípade platby vopred na účet sa vaše číslo účtu eviduje vo výpise prijatých platieb banky Fio.
  • Starostlivosť o zákazníka, teda o vás :-) ak ste sa na nás obrátili s niakym problémom alebo dotazom, musíme k jeho vyriešeniu spracovávať vaše osobné údaje.
  • Doručenie tovaru: v prípade doručenia objednávky vaše osobné údaje odovzdávame aj tretím subjektom, tj. Slovenskej pošte, Zasielkovni, doručovacej spoločnosti DPD
  • Marketingová činnosť: e-mailové novinkové Newslettere a akciové ponuky vám zasielame na základe vášho súhlasu cez Mailchimp. Z ich odberu sa môžte ľahko odhlásiť buď sami alebo nám napísať na info@fashionll.sk a my vám ich už nebudeme zasielať. Do tohto bodu patria aj zvyšné marketingové činnosti (ako napr. spracovávanie cookies).
  • Zákaznícke hodnotenie tovaru a našich služieb: potom ako Vám doručíme objednaný tovar môžte byť požiadaní o jeho ohodnotenie a to buď na našu Facebookovu stránku alebo na stránku nášho eshopu na Heureke.
V.
Komu zverujeme Vaše osobné údaje

Vaše osobné údaje odovzdávame týmto tretím subjektom, a to:
  • Prepravným spoločnostiam: vášmu zvolenému dopravcovi, aby sa k vám balíček, čo najskôr dostal. Spolupracujeme so Slovenskou poštou, Zásielkovňou a kuriérskou spoločnosťou DPD.
  • Fio banka: v prípade platby vopred na účet sa vaše číslo účtu eviduje vo výpise prijatých platieb banky Fio.
  • Platobné karty: údaje o platobných kartách, ktorými u nás platíte neeviduje. Údajmi o vašich platobných kartách disponuje len zabezpečená platobná brána a príslušná banková inštitúcia.
  • Newslettre: naše novinkové správy odosielame cez Mailchimp, ktorý je viazaný povinosťou mlčanlivosti a vaše osobné údaje (email a meno) nesmie použiť na žiadny ďalší účel.
  • Štátne orgány: v prípade vymáhania našich práv môžu byť vaše osobné údaje odovzdané aj tretiemu subjektu (napr. advokátovi). Ak nám právny poriadok alebo orgán štátnej moci uloží povinnosť, aby sme mu odovzdali vaše osobné údaje, musíme tak urobiť.
VI.
Ako dlho vaše osobné údaje uchovávame?

V prvom rade Vaše osobné údaje budeme uchovávať po celú dobu trvania zmluvného vzťahu medzi nami.
  • v prípade spracovania osobných údajov, ku ktorým bol udelený súhlas, budú spracované a uchované po dobu 7 rokov alebo do odvolania súhlasu.
  • v prípade, že ste sa prihlásili k odberu naších novinkových Newslettrov budeme vaše údaje spracovávať po dobu 7 rokov alebo do doby vyslovenia vášho nesúhlasu s ich ďalším zasielaním.
  • upozorňujeme, že tie osobné údaje, ktorú sú nevyhnutné pre splnenie všetkých našich povinností musíme spracovávať bez ohľadu na Váš súhlas na dobu stanovenú príslušnými právnymi predpismi či v súlade s nimi (napr. daňové doklady, ktoré je potrebné uchovávať najmenej 10 rokov).
Súhlas so spracovaním osobných údajov môžte kedykoľvek písomnou formou alebo elektronicky odvolať. Po obdržaní tohto odvolania zabezpečíme blokovanie a likvidáciu vašich osobných údajov bez zbytočného odkladu.
Po uplynutí doby uchovávania vašich osobných údajov, budú bezodkladne zlikvidované.

 
VII.
Zabezpečenie osobných údajov

Prijali sme všetky vhodné technické a organizačné opatrenia, aby u nás boli vaše osobné údaje v bezpečí.
Záleží nám na ochrane vašich osobných údajov. Preto sme prijali technické opatrenia k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v papierovej forme.
Zároveň sa zaväzujeme, že budeme s vašimi osobnými údajmi zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými právnymi predpismi SR a predpismi EÚ.
 
VIII.
Aké máte práva v súvislosti s ochranou Vašich osobných údajov

V súvislosti s vašimi osobnými údajmi máte právo:
  • kedykoľvek odvolať svoj súhlas so spracovaním osobných údajov písomne alebo elektronicky na email info@fashionll.sk
  • právo na prístup k svojim osobným údajom, na ich opravu či doplnenie, môžte požadovať ich prenesenie alebo obmedzenie ich spracovania
  • právo vzniesť námietku alebo sťažnosť proti spracovávaniu vašich osobných údajov
  • právo na vymazanie vašich osobných údajov
IX.
Slovičko na záver

Odoslaním objednávky prostredníctvom nášho objednávkového formulára potvrdzujete, že ste sa s podmienkami ochrany osobných údajov oboznámili a súhlasite s nimi.
Súhlasi a oboznámenie sa s týmito podmienkami prejavíte zakliknutím políča v objednávkovom formulári alebo aj pri Newslettri.
 
Tieto Podmienky ochrany osobných údajov sú platné a účinné od 25.5.2018 a sú verejne dostupné na stránke nášho eshopu www.fashionll.sk


 
 
TOPlist